Taxiexact


Betrouwbaar vervoer in Leiden en omstreken met Taxiexact

TAXIEXACT VERVOERT U VAN EN NAAR EEN LUCHTHAVEN

Wij vervoeren u vanuit Leiden, Hillegom, Wassenaar of de rest van het land naar een luchthaven. Zo bent u niet afhankelijk van het openbaar vervoer, of een familielid dat u op onmenselijke tijden naar het vliegveld moet brengen. Taxiexact zal niet alleen alles op alles zetten om op tijd op de afgesproken plaats aanwezig te zijn, ook zullen wij zelf de vluchttijden in de gaten houden. Op deze pagina vindt u meer informatie over luchthavenvervoer en onze tarieven.
Naast het vervoer naar Schiphol verzorgen wij ook Airport services naar of van Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport en Brussels Airport. Op elk gewenst tijdstip, met vaste tarieven, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

TARIEVEN

Taxiexact biedt u betrouwbaar vervoer van en naar verschillende vliegvelden. Of u nou heel vroeg op het vliegveld moet zijn, of uw vlucht juist heel laat in de avond aankomt, er zal altijd een chauffeur voor u klaarstaan. Om u een zorgeloze tocht van en naar het vliegveld te bezorgen, worden de tarieven zo laag mogelijk gehouden. Hieronder vindt u een uitgebreid overzicht van alle tarieven vanuit verschillende steden in heel Nederland. En hiermee wordt ook echt heel Nederland bedoeld. Van Leeuwarden tot Valkenburg, wij zorgen ervoor dat u uw vlucht niet zal missen. In de eerste tabel vindt u de tarieven van en naar Schiphol en in de tweede tabel staat een overzicht van de kosten
van en naar Rotterdam The Hague Airport. Afhankelijk van de locatie, is het uiteraard ook mogelijk om u van en naar een ander vliegveld te brengen. 

Tarieven Schiphol

Tarieven Rotterdam