Taxiexact


Betrouwbaar vervoer in Leiden en omstreken met Taxiexact

TAXIEXACT VERZORGT BETROUWBAAR ZAKELIJK EN PARTICULIER VERVOER

Door onze professionele chauffeurs en nette auto’s, kunt u ervan uitgaan dat u de rit als comfortabel zult ervaren. In onze ruime taxiauto’s is plek voor vier tot acht personen en maar liefst vier stuks bagage. Op deze pagina leest u meer informatie over onze diensten voor zowel zakelijk als particulier vervoer.

PARTICULIER VERVOER

Als u voor Taxiexact kiest, als uw particulier vervoerder, kunt u er zeker van zijn dat u op comfortabele wijze op uw bestemming zal aankomen. U betaalt altijd een laag vast tarief voor uw taxirit, dus geen gesjoemel met onnodige omwegen. Sterker nog, er wordt altijd de kortste route voor u uitgezocht, zodat u zo snel mogelijk op uw plek van bestemming zult arriveren. De chauffeur van Taxiexact zal u altijd op tijd komen ophalen, op de afgesproken plek en tijd. Mocht u zware bagage of koffers bij u hebben, dan zal de chauffeur deze voor u de bagage in de taxi laden. Vervolgens wordt u netjes afgezet op de plaats van bestemming. In geval van een terugreis, wordt u uiteraard daar ook weer netjes opgehaald en veilig thuisgebracht.

ZAKELIJK VERVOER

Taxiexact verzorgt luxueus en exclusief vervoer voor uw bedrijf. Er zal altijd een ervaren chauffeur voor u klaar staan, die u veilig en snel naar uw bestemming zal brengen. Ook als een belangrijke klant of partner van uw bedrijf vervoer nodig heeft, kunt u op Taxiexact rekenen voor luxe vervoer. De ruime taxi’s hebben alle voorzieningen die u of uw klant maar kan wensen voor een comfortabele rit. Zo kunt u rustig werken of vergaderen, terwijl u naar uw bestemming wordt gebracht.